Huvitavat >> Küpsetamise temperatuurid

Nahata, luuta rinnaliha
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 140g) – küpsetamise aeg 35 min
Suur tükk (ca 200g) – küpsetamise aeg 45 min

 

Nahata, luuta kintsuliha
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 60g) – küpsetamise aeg 20 min
Suur tükk (ca 115g) – küpsetamise aeg 30 min

 

Nahaga, luuga kintsuliha
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 80g) – küpsetamise aeg 35 min
Suur tükk (ca 113g) – küpsetamise aeg 45 min

 

Nahaga, luuga rinnaliha
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 170g) – küpsetamise aeg 40 min
Suur tükk (ca 250g) – küpsetamise aeg 50 min

 

Koivad
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 200g) – küpsetamise aeg 40 min
Suur tükk (ca 300g) – küpsetamise aeg 55 min

 

Kanahakkliha kotletid
Sisetemperatuur 74°C
ca 120g – küpsetamise aeg 30 min

 

Täidetud kana
Sisetemperatuur 82°C
ca 1,5kg – küpsetamise aeg 2h 10 min

 

Mittetäidetud kana
Sisetemperatuur 82°C
ca 1,5kg – küpsetamise aeg 1h 40 min

 

Tiivad
Sisetemperatuur 74°C
ca 90g – küpsetamise aeg 25 min