Nahata, luuta rinnaliha

Sisetemperatuur 74°C

Väike tükk (ca 140g)
küpsetamise aeg 35 min

Suur tükk (ca 200g)
küpsetamise aeg 45 min
Nahata, luuta kintsuliha

Sisetemperatuur 74°C

Väike tükk (ca 60g)
küpsetamise aeg 20 min

Suur tükk (ca 115g)
küpsetamise aeg 30 min
Nahaga, luuga kintsuliha

Sisetemperatuur 74°C

Väike tükk (ca 80g)
küpsetamise aeg 35 min

Suur tükk (ca 113g)
küpsetamise aeg 45 min
Nahaga, luuga rinnaliha

Sisetemperatuur 74°C

Väike tükk (ca 170g)
küpsetamise aeg 40 min

Suur tükk (ca 250g)
küpsetamise aeg 50 min
Koivad

Sisetemperatuur 74°C

Väike tükk (ca 200g)
küpsetamise aeg 40 min

Suur tükk (ca 300g)
küpsetamise aeg 55 min
Kanahakkliha kotletid

Sisetemperatuur 74°C

Kogus ca 120g
küpsetamise aeg 30 min
Täidetud kana

Sisetemperatuur 82°C

Kogus ca 1,5kg
küpsetamise aeg 2h 10 min
Mittetäidetud kana

Sisetemperatuur 82°C

Kogus ca 1,5kg
küpsetamise aeg 1h 40 min
Tiivad

Sisetemperatuur 74°C

Kogus ca 90g
küpsetamise aeg 25 min