Nahata, luuta rinnaliha
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 140g)
küpsetamise aeg 35 min
Suur tükk (ca 200g)
küpsetamise aeg 45 min
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 140g)
küpsetamise aeg 35 min
Suur tükk (ca 200g)
küpsetamise aeg 45 min
Nahata, luuta kintsuliha
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 60g)
küpsetamise aeg 20 min
Suur tükk (ca 115g)
küpsetamise aeg 30 min
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 60g)
küpsetamise aeg 20 min
Suur tükk (ca 115g)
küpsetamise aeg 30 min
Nahaga, luuga kintsuliha
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 80g)
küpsetamise aeg 35 min
Suur tükk (ca 113g)
küpsetamise aeg 45 min
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 80g)
küpsetamise aeg 35 min
Suur tükk (ca 113g)
küpsetamise aeg 45 min
Nahaga, luuga rinnaliha
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 170g)
küpsetamise aeg 40 min
Suur tükk (ca 250g)
küpsetamise aeg 50 min
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 170g)
küpsetamise aeg 40 min
Suur tükk (ca 250g)
küpsetamise aeg 50 min
Koivad
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 200g)
küpsetamise aeg 40 min
Suur tükk (ca 300g)
küpsetamise aeg 55 min
Sisetemperatuur 74°C
Väike tükk (ca 200g)
küpsetamise aeg 40 min
Suur tükk (ca 300g)
küpsetamise aeg 55 min
Kanahakkliha kotletid
Sisetemperatuur 74°C
Kogus ca 120g
küpsetamise aeg 30 min
Sisetemperatuur 74°C
Kogus ca 120g
küpsetamise aeg 30 min
Täidetud kana
Sisetemperatuur 82°C
Kogus ca 1,5kg
küpsetamise aeg 2h 10 min
Sisetemperatuur 82°C
Kogus ca 1,5kg
küpsetamise aeg 2h 10 min
Mittetäidetud kana
Sisetemperatuur 82°C
Kogus ca 1,5kg
küpsetamise aeg 1h 40 min
Sisetemperatuur 82°C
Kogus ca 1,5kg
küpsetamise aeg 1h 40 min
Tiivad
Sisetemperatuur 74°C
Kogus ca 90g
küpsetamise aeg 25 min
Sisetemperatuur 74°C
Kogus ca 90g
küpsetamise aeg 25 min