Milline võiks olla maitsev, kuid samas pigem tervislik snäkk – et kostitada oma külalisi, peret või siis hoopis iseennast? Kikasel on selleks vastus olemas: juustupallid. Need on maitsvad suupisted, mis rõõmustavad esteetiliselt kauni välimusega. Ning mekivad paremini kui enamikes pubides pakutavad.
Kikase toidumeistrid soovitavad, kuidas on juustupallid kõige maitsvamad.
Võta juustupallid külmkapist toatemperatuurile vähemalt pool tundi (veelgi parem terve tund) enne söömist, et lõhn ja maitse jõuaksid esile tulla ning pall oleks mõnusalt pehme. Soojenda palle pöördtuulega ahjus 200 kraadi juures umbes viis minutit. Lisandiks kasuta erinevaid kastmeid, näkileibu ja küpsiseid, soolapulki, paprikat, toorest lillkapsast, õunu, pirne, viinamarju, värsket ananassi, arbuusi, kirsse, kiivisid, oliive.
Kui ahjus soojendamise võimalust pole, siis hea tulemuse saab ka mikrolaineahjus. Pallikesed tuleb lükata mikrolainesse umbes minutiks ning tulemus on mõnusalt pehme. Et juustupallid jahtuvad ära, enne kui need ära jõuab süüa, ei pea kartma. Pallikesed on sedavõrd maitsvad, et vähemalt esimene portsjon kaob kõhtu minutitega.
Juustupalle saab veel haarata kaasa piknikule, neid võib vabalt süüa ka soojendamata.
Kikase juustupallid maitsevad paremini kui paljudes pubides pakutavad juustupallid!
Kikase juustupalle leiad supermarketitest.